Medlem af​

Byggemodning

Alt forarbejde af grund forud for bebyggelse.

Vi har gennem tiden opnået stor

ekspertise inden for byggemodning.

Kloakarbejde

Vores autoriserede kloakmestre forestår det daglige arbejde, og for at skåne miljøet anvender vi altid kun miljøgodkendte materialer.

Vognmandskørsel

Vi er din fleksible og stabile samarbejdspartner. Vi leverer transport til konkurrencedygtige priser samt et højt serviceniveau.

​FORRETNINGSGRUNDLAG OG ORGANISATION

William Laursen A/S er en entreprenørforretning, der udfører alle forekommende opgaver inden for offentlig og privat regi. Virksomheden arbejder både som hovedentreprenør og underentreprenør med alle dertil hørende opgaver såsom:

  • Total byggemodning
  • Nyanlæg og reparation af kloakanlæg og dertil hørende
  • Anlægsgartnerarbejde
  • Service og vedligeholdelse af eksisterende anlæg

Virksomheden ejes af direktør Carsten Laursen (CL) som er virksomhedens ansvarlige leder for alle forhold.

CL er uddannet kloakmester. CL varetager kundekontakt, tilbudsgivning, kontraktudformning, projektering, uddelegering af opgaver og antager underentreprenører. CL udfører enkelte opgaver uden brug af formand til arbejdsledelse.

Virksomheden har desuden ansat tre formænd, Flemming Jespersen (FJ), Kent Christiansen (KC) og Lars Pedersen (LP) samt ca. 30 timelønnede medarbejdere.

FJ, KC og LP er alle uddannede til det nødvendige niveau hvad angår ledelse, arbejdsudførelse og dokumentation. De tre formænd er CL´s stedfortrædere på hver deres arbejdsplads, og de udfører arbejdstilrettelæggelse og kvalitetsdokumentation for udført arbejde af eget arbejdshold.

Lene Thaier, bogholder (LT) og Annie Michaelsen, kvalitetssikringschef (AM) er begge ansat på kontoret. LT er uddannet inden for bogholderi, kontor og administration. AM er uddannet markedsføringsøkonom og lægesekretær.

LT og AM varetager alle opgaver inden for administration, regnskab, IT og diverse ad hoc opgaver såsom support til tekniske opgaver inden for entreprenørfaget.

Firmainfo

​William Laursen Entreprenørforretning

CVR: 31899214

Adresse

​Industribakken 11

8870 Langå