Medlem af​

Byggemodning

Alt forarbejde af grund forud for bebyggelse.

Vi har gennem tiden opnået stor

ekspertise inden for byggemodning.

Kloakarbejde

Vores autoriserede kloakmestre forestår det daglige arbejde, og for at skåne miljøet anvender vi altid kun miljøgodkendte materialer.

Vognmandskørsel

Vi er din fleksible og stabile samarbejdspartner. Vi leverer transport til konkurrencedygtige priser samt et højt serviceniveau.

​FORRETNINGSGRUNDLAG OG ORGANISATION

William Laursen A/S er en entreprenørforretning, der udfører alle forekommende opgaver inden for offentlig og privat regi. Virksomheden arbejder både som hovedentreprenør og underentreprenør med alle dertil hørende opgaver såsom:

  • Total byggemodning
  • Nyanlæg og reparation af kloakanlæg og dertil hørende
  • Anlægsgartnerarbejde
  • Service og vedligeholdelse af eksisterende anlæg

Virksomheden ejes af direktør Carsten Laursen (CL) som er virksomhedens ansvarlige leder for alle forhold.

CL er uddannet kloakmester. CL varetager kundekontakt, tilbudsgivning, kontraktudformning, projektering, uddelegering af opgaver og antager underentreprenører. CL udfører enkelte opgaver uden brug af formand til arbejdsledelse.

Virksomheden har desuden ansat to formænd, Flemming Jespersen (FJ) og Lars Pedersen (LP) samt ca. 15 timelønnede medarbejdere.

FJ og LP er alle uddannede til det nødvendige niveau hvad angår ledelse, arbejdsudførelse og dokumentation. De to formænd er CL´s stedfortrædere på hver deres arbejdsplads, og de udfører arbejdstilrettelæggelse og kvalitetsdokumentation for udført arbejde af eget arbejdshold.

Vores kontoradministrator Annie Michaelsen (AM) er ansvarlig for arbejdsmiljø, kontor, administration, HR, bogholderi, IT, teknisk support samt opgaver inden for sikkerhed og kvalitetssikring.

Firmainfo

​William Laursen Entreprenørforretning

CVR: 31899214

Adresse

​Industribakken 11

8870 Langå